Tillbaka till: Tvål - Lera, Mineral & Olivolja

Jerusalem Sunrise Tvål – Handgjord Kidrontvål

Skriv ut
En fuktgivande olivtvål med FranskGrönLera (Illite) ~ 110 gr
Pris 100,00 kr
Rabatt
Standardiserat pris:
Beskrivning

Jerusalem Sunrise Tvål – Handgjord Kidrontvål ~ 110 grnew index1 11 09
En handgjorda fuktgivande olivtvål med naturlig glycerol, kokosolja och fransk grön lera (Illite).
En ljuvligt doftande tvåfärgad tvål som påminner om den berömda Jerusalemstenen.
Kan irritera känslig hud.
Tvålen är vackert förpackad i en genomskinlig vit tygpåse vilket gör att den passar utmärkt som gåva.

Ingredients :
Olea Europaea (Olive) Oil, Aqua (Water), Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Sodium Hydroxide, Illite (French Clay) Fragrance, Beeswax

Information om fransk grön lera (Illite)
Den gröna leran kan bara utvinnas på speciella platser på jorden. Den har skapats på platser där miljontals år av hårt tryck inneburit att en kemisk reaktion har skett vilket inneburit att leran är extra rik på vitaminer och framför allt mineraler.

Genom att helt enkelt gräva ur leran ur marken och sedan pulvrisera den för att till sist ge den ljus och luft får man fram en form av lera som har mycket goda egenskaper när den blandas med vatten.

Man kan också använda leran mot inflammation, sår och muskelvärk. Grön lera är bra för sårläkning och den tar bort inflammation. Den kan också användas mot led- och muskelvärk där den både lindrar och hjälper till att bli av med smärtan. Leran har också en bra inverkan på ärr och hudbristningar där den gör att dessa blir mindre synliga. Dessutom lindrar leran klåda och smärta i eksem och vid hudirritation.

De mineraler som finns i leran absorberar toxiner. Detta lugnar huden. Mineralerna påskyndar läkprocessen och leran har i flera årtusenden varit en viktig ingrediens i olika skönhetsprodukter.

Recensioner

Recensioner saknas för denna produkt.