Yad b’Yad

Odlarevägen 13
246 33 Löddeköpinge
Tel: 046-71 26 50

10900 - Essence of Jerusalem för Kvinnor

Skriv ut
Doft från 90 olika växter från Israel för kvinnor - 10 ml
Pris 220,00 kr
Rabatt
Standardiserat pris:
Beskrivning

Essence of Jerusalem – Eau de parfym för kvinnor, 10 ml med pergamentrulle.
Innehåller aromatiska essenser från över nittio olika inhemska växter från Israel.

“Med doft av myrra och rökelse” (Höga Visan 3:6). Alltsedan Bibelns dagar har parfym berikat våra liv. Att tillverka parfym är en urålderlig konstform, och kanske blir du förvånad av att den första parfymen faktiskt tillverkades i Israel.

När drottningen av Saba gjorde sin historiska visit till kung Salomon för ungefär 3 000 år sedan, gav hon honom skott av persimmon, även känt som Balsamon eller Balsam, i gåva. Dessa skott planterades om i den frodiga oasen Ein Gedi, vid stranden till det legendariska Döda Havet, där parfymmakare extraherade balsamessensen för att skapa den mest eftersökta parfymen i den antika världen. Under det årtusende som sedan följde, stördes den lokala parfymindustrin allvarligt av olika stormiga händelser i Jerusalem och Israel.

Men nu har en initiativrik parfymmakare från Jerusalem återupptäckt den antika konsten, och med den aromatiska essensen från över 90 olika inhemska israeliska växter har han skapat en underbar parfym, Essence of Jerusalem.

Doften hos den här exklusiva, Balsamoninspirerade parfymen presenterar en raffinerad blandning av det orientala och det klassiska, och kapslar in själva essensen av Jerusalem. Kollektionen Essence of Jerusalem innehåller dofter för damer och herrar, och en rad olika doftljus för hemmet.

Parfymflaskan med Essence of Jerusalem-logon återspeglar genom sin speciella form, det unika Jerusalem. Den är designad av Ruth Rahati som är en av de ledande designerna i Israel.

Ingredients:
S.D.Alcohol 40, Essence of Jerusalem fragrance (allergens: Butylfenyl, Methylpropional, Linalool, Hydroxycitronellal, Benzyl Salicylate, Limonene, Citronello, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Coumarin, Eugenol, Isoeugenol, Citral, Geraniol.) Water, Bat. Benzophenone-2 ~ 85% Vol ~

Recensioner

Recensioner saknas för denna produkt.

Login Form

Ta en titt på denna

Prenumerera på våra nyhetsbrev

 


Yad b’Yad

Odlarevägen 13 | 246 33 Löddeköpinge | Tel: 046-71 26 50